Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Wanneer uw bestaande productie te weinig rendement oplevert, dan kan Tumakon engineering & machinebouw u helpen bij het optimaliseren van processen rondom uw bestaande machines en productielijnen. Door productieproces analyse worden de bottlenecks en verspillingen geïdentificeerd waarop verbetersuggesties voor uw productieprocessen worden gepresenteerd. Met indien mogelijk beeldmateriaal zoals foto’s of video’s. Het eindresultaat is een verbeterde productieprocessen rondom uw machine of productielijn!

Door procesoptimalisatie bereikt u:

  • Reductie van verspilling
  • Verhoging van productiecapaciteit

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek voor een procesoptimalisatie of retrofit? Neem contact met ons op!

De doelstelling van procesanalyse is het effectiviteit en efficiëntie beter in te richten van uw productieprocessen, zodat u meer waarde toevoegt aan het product voor uw klanten. Onze analyse richt zich op het verhogen van de productiecapaciteit en/of het reduceren van verspilling. Onze gestructureerde aanpak van productieanalyses zijn gebaseerd op het DMAIC-model. Voor de verbeteringen worden de filosofieën achter Six Sigma & Lean Manufacturing gebruikt zoals de quality tools, SMED (omsteltijden reductie), poke-yoke, standaardisatie, etc. De bevindingen worden praktisch gerapporteerd. Vervolgens kunt u ontzorgd worden van analyse tot en met verzorgen van de technische implementatie, zoals tooling, machinemodificaties, machine uitbreidingen of nieuwe machines.

>> Lees meer

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search