Retrofit

RETROFIT

als u het beste van twee werelden wilt

Tumakon Engineering & Machinebouw past retrofit toe met de ‘no nonsense’ pragmatiek van een machinebouwer. Tumakon voegt procesoptimalisatie met daarin de Lean Manufacturing en Six Sigma methodieken en machinebouw samen zodat oudere machines worden geüpgraded tot machines die voldoen aan de huidige stand der techniek. Van machine analyse tot en met engineering, realisatie en implementatie, zodat u weer een machine heeft die meer waarde realiseert voor uw product en productie. Een machine die klaar is voor de toekomst!
Door een retrofit bereikt u:

  • Reductie van storingen
  • Verbetering van kwaliteit
  • Verhoging van productiecapaciteit

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek voor een procesoptimalisatie of retrofit? Neem contact met ons op!

Wanneer uw bestaande machines of productielijnen te veel stil staan, de kwaliteit van het product of de OEE ondermaats is, dan kan Tumakon Engineering & Machinebouw u helpen bij het optimaliseren van uw bestaande machines en/of productielijnen. Met storingsregistraties en kwaliteitsregistraties worden de pijnpunten van uw machine en/of productielijnen geïdentificeerd. Waarbij de tekeningen en de machine wordt geïnspecteerd en waar nodig foto’s, video’s en/of high speed opnames gemaakt wordt om de oorzaken van de verstoringen te identificeren. Vervolgens worden er verbetersuggesties en de “return on investment” gepresenteerd, die . Maar met de Retrofit dienst kan nog verder gaan. U kunt compleet ontzorgd worden van machine analyse tot en met het implementeren van de voorgestelde modificaties. Met als resultaat een machine die klaar is voor de toekomst!

>> Lees meer

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search