MVO

Projecten

Daar waar projecten omvangrijk en complex beginnen te worden hanteert Tumakon zijn projectmanagement methodiek TumaSolve. Gefaseerd en gecontroleerd lopen we samen met de klant door het project. Communicatie staat hierin centraal. Elke week informeren wij onze klant door middel van een “weekly”.

Het onderscheidende vermogen van Tumakon engineering en machinebouw is dat we het specialisme van beide zusterbedrijven, Tuinte machinefabriek en TDO onderhoud & revisie, kunnen meenemen in het ontwerp van de mechanisatie. Tuinte adviseert ons onder andere op het gebied van maakbaarheid en TDO op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid en design voor assembly.

Hier kunt u diverse projecten zien die Tumakon engineering & machinebouw voor diverse opdrachtgevers gerealiseerd heeft. Klik hier voor een actueel overzicht.

Klik hier voor ons projectmanagement schema

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search