Projecten

DVD verpakkingslijn

DVD verpakkingslijn

Tumakon heeft een geautomatiseerde DVD verpakkingslijn ontwikkeld voor AGI Van de Steeg, een van Europa’s grootste verpakkingsproducenten van geschenkkaarten, cadeaus en media. Vrijwel alle opeenvolgende bewerkingen vinden automatisch plaats: vanaf de  invoer van de papieren omslag tot en met de stapeling van het gereed product. De DVD verpakkingslijn is opgebouwd uit separate units. De totale machine neemt een vloeroppervlak van ± 9 x 5 meter in beslag.

Wat de nieuwe machine onder meer uniek maakt is de hoge verwerkingssnelheid, die bovendien traploos variabel instelbaar is. Dit alles wordt aangestuurd door middel van een draadloze HMI. De DVD verpakkingslijn is flexibel van opzet. Zo heeft Tumakon het mogelijk gemaakt om binnen één en dezelfde gang te kiezen voor een gelijkmatige plaatsing van meerdere trays, al naar gelang de productiewensen van het moment. Ook kunnen verschillende omslagvarianten gelijktijdig verwerkt worden, net als verschillende uitvoeringen.

Date

25 februari 2016

Categories

Packaging

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search