Projecten

Pin Extraction unit

Pin Extraction unit

Tumakon ontwikkelt en bouwt voor één van China’s grootste kettingbouwers.

Tumakon kan met trots zeggen dat ze een geweldige machine hebben ontwikkeld en gebouwd voor één van China’s grootste kettingbouwers: Donghua International BV. Deze producent van hoogwaardige kettingen en andere gerelateerde producten is de eerste firma, in zijn markt, die zich op Europees grondgebied vestigt. De totale productieomvang van Donghua omvat maar liefst ca. 40.000 ton kettingen per jaar.

De "pin-extraction" machine separeert, simplex-, duplex- en triplex kettingen op klantspecifieke lengte doormiddel van één tool. Tevens is deze machine een combinatie van verschillende hoogwaardige technologieën zoals; RFID-, Servo- en hydraulieksystemen, alles bedienbaar via een Human Machine Interface (HMI).

Date

25 februari 2016

Categories

Automotive

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search