Projecten

Montage machine accuklemmen t.b.v. de automotive industrie

Montage machine accuklemmen t.b.v. de automotive industrie

Tumakon engineering & machinebouw heeft voor een klant uit Borne een machine opgeleverd voor het volledig geautomatiseerd assembleren van accuklemmen voor de automotive industrie.

Op de door Tumakon ontwikkelde machine worden acht varianten accuklemmen volautomatisch gemonteerd. Met de langdurige ervaring van Tumakon op het gebied van procesautomatisering zijn er diverse technieken gecombineerd, waaronder robotics, vision, pick and place units, schroefautomaten en trilvullers. De gehele machine is voorzien van diverse sensoren en camera’s om storingen en afkeur te minimaliseren, waarbij eventuele foutieve producten middels een reject station worden afgevoerd, zonder interventie van de operator. Hiermee behaalt de machine een optimale OEE, marginale afkeur en een hoge output. De samengestelde producten worden aan het eind van de lijn voorzien van een identificatiecode zodat de producten traceerbaar zijn voor verdere verwerking in deze high-end industrie.

Date

05 september 2017

Categories

Automotive

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search