Projecten

PA (pre assembly) assemblage machine

PA (pre assembly) assemblage machine

Voor onze klant Apollo Vredestein hebben wij een PA assemblage machine ontwikkeld en gebouwd, bestemd voor pre-assembly, de samenstelling van innerliner met velgrubber (Space Master) of zijkanten (Personenwagenbanden). Forse uitbreiding binnen de Space Master-banden en problemen met de kwaliteit van de PA, waren aanleiding om onderzoek te doen naar een nieuwe assemblagemachine. Hierbij werd vooral gekeken naar de kwaliteit van de PA en de output, dus de snelheid van de machine.

De keuze om voor Tumakon te kiezen werd bepaald door : de toegepaste techniek, het projectteam dat een volledig vernieuwend concept presenteerde en het feit dat zij alle disciplines in huis hadden, heeft de doorslag gegeven.

Date

22 januari 2015

Categories

Automotive

Virtuele tour

360

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search